SİPARİŞ

SİPARİŞLERİNİZ İÇİN LÜTFEN BİLGİ ALIN ..

TEŞEKKÜRLER


fatma.samsa@hotmail.com
fatmayilmaz2010@gmail.com

16 Ekim 2012 Salı

KOLAY ÇİKOLATALI YAŞ PASTA

1 Paket pandispanya kuşbaşı doğranır.

1 Paket krem şanti önceden hazırlanmış     soğumuş vanilyalı puding ile karışırılır....

Her bir kek tek tek kremaya batırılır ve kelepçe içine sıkıştırılaraka konulur.;Arasına damla çikolata yada çikoltalı fıstık koyabilirisiniz.

İkinci kat içinde aynı işlem tekrarlanır.............

İyice sıkıştırılan pastanın üzeri streçfilm ile iyice kapatılır ve 2-3 saat dolapta bekletilir.

Ben üzerine bitter kuvertür çikolata rendeledim 200 gr kadar. 

Ve afiyet olsun..... :)))...................................





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Follow by Email