SİPARİŞ

SİPARİŞLERİNİZ İÇİN LÜTFEN BİLGİ ALIN ..

TEŞEKKÜRLER


fatma.samsa@hotmail.com
fatmayilmaz2010@gmail.com

3 Şubat 2012 Cuma

ÇOK ÇALIŞMAM LAZIM ÇOOOKK

Merhabalar,

Bu hafta sonu için şimdiden planlarımı yaptım bile. Takılarımı alan Ankara'dan Aydan Hanım yeni siparişlerinide istedi. Ürünlerimi çok beğendiğini gerçekten birinci sınıf işçilikle yapıldığını söyledi çok mutlu oldum. Her zaman söylediğim gibi gerçekten her yaptığım ürünümü önce kendim içime sindirip ondan sonra satışa sunuyorum. Ama yinede inceliği için teşekkür ederim...

Bunun dışında kızıma yaptığım kedinin sadece kafasından iki çocuğu olan bir arkadaşım sipariş etti. Yastık olarak tasarladık ve karar verdik karşılıklı umarım istediği gibi olur..

Birde sevgili Sibel'ciğimin ablası Ebru'cuğum hamile ve minnoş bir kızımız geliyor. Eeee Fatoş teyzeside hemen kolları sıvar o zaman.. Bir önlük anneye (emzirme) bir önlük minnoşa birde aksesuar (Emzik vs.) taşıma için mini köpekli bir çanta.. Bezden pasta.. Birde takı yastığı tasarladım..

Bu arada aramızda kalsın. Salı günü Sibel'imin doğum günüydü. Eee yakın zamanda butik pasta kursu alıpta ona pasta yapmazsam ayıp olur dedim ve bu akşam için hazırlıklarımı tamamladım kollarımı sıvayacağım. C.tesi günü için şık bir süpriz yapacağım arkadaşıma da inş.

Eeee sevgili blog severler şimdi sizcede benim çookk çalışmam lazım değil mi?...... :)) Şimdiden heyecanlandımmm inanın ...

Ürünlerimin fotolarınıda en kısa zamanda paylaşacağım...

Sevgiler...


2 yorum:

  1. Merhabalar, buraya nazik yorumunuz için size teşekkür etmek ve bloğunuzu görmek için geldim, gelir gelmez de header daki fotoğrafa çarpıldım:)) on parmakta on marifeti ne kadar güzel ifade ediyor:))bu fikri aplike yada hamur kabartma vs. olarak uygulamak isterim, izniniz olursa elbette:)) sevgilerimle..

    YanıtlaSil
  2. Merhabalar.
    Evet bende çok severek ekledim. İzin alarak yapılan hiçbirşeye hayır demem tabikide. Üstelik çokta mutlu edersiniz beni. Yaptığınız çalışmaya benide etikelerseniz çok sevinirim.

    Şimdiden kolay gelsin..

    Sevgiler..

    YanıtlaSil